Αυτοκίνητα

Porsche Cayman S, Fujimi 1/24

 

Το κίτ είναι της Fujimi, σχετικά απλό στη κατασκευή του, χωρίς πλήρη κινητήρα (περιλαμβάνεται μόνο ότι φαίνεται στο κάτω μέρος) αλλά με αξιόλογο εσωτερικό, πάτωμα και αναρτήσεις.

Στη κατασκευή θα χρησιμοποιηθούν και κάποια βελτιωτικά όπως: μάσκες για τα διαφανή κομμάτια, ένα σετ με PE (Photo-Etched parts) και βαλβίδες για τα ελαστικά.

 

Porsche Cayman S, Fujimi 1/24

Ferrari F310B (1997) Michael Schumacher

Η κλίμακα 1/20 έχει καθιερωθεί - εδώ και πολλά χρόνια- σαν η πιο διαδεδομένη όσον αφορά τα μοντέλα αυτοκινήτων της Formula 1, συνδυάζοντας ικανοποιητικό μέγεθος και λεπτομέρεια . Εταιρίες όπως Tamiya, Hasegawa & Fujimi διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, τόσο σύγχρονων όσο και παλαιοτέρων ετών. Το συγκεκριμένο κιτ αφορά τη Ferrari F310B με την οποία έτρεχε ο Michael Schumacher (και ο δεύτερος πιλότος της Ferrari, ο Εddie Irvine) κατά την αγωνιστική περίοδο του 1997.

Ferrari F310B (1997) Michael Schumacher

Ferrari F50

Το κιτ της Tamiya στην κλίμακα 1/24 κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με το πραγματικό το 1995 και διαθέτει εξαιρετική λεπτομέρεια τόσο στον κινητήρα όσο και στο…κόκπιτ!

Στα περιεχόμενα του κιτ βρίσκουμε μεταξύ άλλων υπέροχες χρωμιωμένες ζάντες και χαλκομανίες για τις επιφάνειες που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα (πχ. θόλοι τροχών, τμήματα του σαλονιού).

Ferrari F50