ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, HELMO 22-23/11/2014

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, HELMO 22-23/11/2014

Λόγω ανωτέρας βίας ο ΗΕLMO είναι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση/αναβολή της 7ης έκθεσης που θα γινόταν φέτος όπως κάθε χρόνο στο Αίγιο. Ο λόγος είναι ο τοπικός σεισμός στις αρχές Νοέμβρη που έφερε τα πάνω-κάτω.

Στις αίθουσες που θα γινόταν η εκδήλωση εγκαταστάθηκε λόγω του συμβάντος κλιμάκιο του ΤΑΣ (Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων) απο την Αθήνα με τον εξοπλισμό τους για να διεξάγουν τις σχετικές πραγματογνωμοσύνες στα κτίρια της περιοχής, τα οποία από 75 τον αριθμό που ανακοινώθηκε στις ειδήσεις ανέβηκαν στα 350 σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές. Τουτέστιν μείναμε τελευταία στιγμή χωρίς αίθουσες. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2009 με τις εκλογές, αλλά τότε το μάθαμε 1,5 μήνα πριν και μπορέσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τις ημερομηνίες, τώρα όμως τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά.

Ως εκ τούτου, το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε την αναβολή της έκθεσης για το 2014 που θα γινόταν στις 22-23 Νοεμβρίου στο Αίγιο. Λόγω της έκθεσης στην Πάτρα στις αρχές Δεκεμβρίου, η δική μας μεταφέρεται χρονικά στις αρχές Φεβρουαρίου, εφόσον ελευθερωθούν οι αίθουσες του ΠΚ ή εναλλακτικά βρεθεί άλλος κατάλληλος χώρος που να ικανοποιεί τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει εξ αρχής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους Συλλόγους, όσο και τους μεμονωμένους μοντελιστές που είχαν ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή τους να βραβεύσουν ή απλά να συμμετάσχουν στην έκθεσή μας και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άρτια διοργάνωση της έκθεσης, όπου και όποτε γίνει. Παρακαλούμε επίσης, όσοι έχετε κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο για τις ημέρες της έκθεσης να επικοινωνήσετε εκ νέου για να ακυρώσετε τις κρατήσεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ
Εκ μέρους του Δ.Σ.

Θάνος Μεντζελόπουλος

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, HELMO 22-23/11/2014ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, HELMO 22-23/11/2014