Οδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/Λαβύρινθο

Οδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/Λαβύρινθο

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για οδηγούς επιβίωσης και αυτοάμυνας, ειδικά με τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα εισβολής ληστών και θανάτων ή τραυματισμών. Είναι κάτι που αφορά όλους μας και φυσικά η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, είτε αυτό λέγεται ένας καλός συναγερμός είτε να μάθουμε μερικά βασικά πράγματα για ένοπλη άμυνα - αυτοάμυνα. Εκτός από βιβλία αυτού του είδους θα βρείτε και πληθώρα ιστορικών, αεροπορικών, αρματικών και άλλων εκδόσεων που αξίζει να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Εurobooks και το βιβλιοπωλείο "Λαβύρινθος" της οδού Ιπποκράτους 108 διαθέτουν πάνω από 20 σχετικούς τίτλους, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το link που ακολουθούν. Ολα είναι εξαιρετικά καλογραμμένα, με πολλά βοηθητικά σκίτσα,φωτογραφίες και μερικά είναι ήδη best seller. Φυσικά όλα στα ελληνικά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε online από εδώ. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε βιβλίο του link μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενά του.

Οδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/ΛαβύρινθοΟδηγοί Επιβίωσης-Αυτοάμυνας από την Εurobooks/Λαβύρινθο