Excalibur CLEAR+WHITE decal film set (Φτιάξτε δικές σας χαλκομανίες)

Excalibur CLEAR+WHITE decal film set (Φτιάξτε δικές σας χαλκομανίες)

Ενα νέο σετ διαφανούς και λευκής χαλκομανίας έρχεται να δώσει λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες του μοντελιστή που θέλει να φτιάξει δικά του σήματα στον υπολογιστή και τα τυπώσει στον δικό του printer. Στο σετ της Excalibur (Plastimodellismo) περιέχεται ένα φύλλο διαφανούς και ένα φύλλο λευκής χαλκομανίας.

Συνδυάζοντας εκτυπώσεις και στα δύο μπορεί κανείς να φτιάξει οποιοδήποτε σήμα. Κάθε φύλλο έχει διαστάσεις Α4 (29,5 Χ 21 εκατοστά), ιδανικό για τροφοδοσία στον εκτυπωτή. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι το πολύ λεπτό πάχος του φίλμ, η ικανότητά του να ακολουθεί ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, γράμμωση ή πριτσίνι πάνω στο μοντέλο, η αντοχή του στο χειρισμό και η τέλεια εφαρμογή του χωρίς σημάδια η εγκλωβισμό αέρα, ακόμα και χωρίς τη χρήση γυαλιστερού βερνικιού πρίν την τοποθέτηση ή ακόμα και χωρίς τη χρήση υγρών decal set.

Από μια πρώτη δοκιμή και τα δύο φίλμ συμπεριφέρθηκαν άψογα όπως μπορείτε να δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες (όπου δεν έχει χρησιμοποιηθεί γκλός βερνίκι ούτε βελτιωτικό υγρό σημάτων!).

Θα το βρείτε στο Plastimodellismo της οδού Ιπποκράτους 48, στην τιμή των 9,96€ (και τα δύο φύλλα μαζί). Eπίσης διατίθενται και σε συσκευασία 8 φύλλων, διαστάσεων 21 Χ 4,5cm το καθένα (4 λευκά + 4 διαφανή) στην τιμή των 14,90€.

Excalibur CLEAR+WHITE decal film set (Φτιάξτε δικές σας χαλκομανίες)Excalibur CLEAR+WHITE decal film set (Φτιάξτε δικές σας χαλκομανίες)