Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)

Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)

Eκτός από βιβλία η Κagero εκδίδει και επτά (7) περιοδικά για αεροπορία, στρατιωτικά οχήματα και πολεμική Ιστορία. Ανάμεσά τους και ένα πολύ καλό μοντελιστικό περιοδικό, το Super Model, στα πολωνικά. Το πρόσφατο τεύχος Νο.72 που είδαμε είναι γεμάτο από εκπληκτικές δουλειές όπως μπορείτε να δείτε και στο photogallery πιο κάτω αλλά και στο link της εταιρίας που παραθέτουμε!

Oλες οι κατασκευές είναι step-by-step με ωραίες, καθαρές φωτό, ενώ δεν λείπουν και άρθρα με ενδιαφέρουσες μοντελιστικές τεχνικές. Το εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό και οι ιδέες που περιέχουν αντισταθμίζουν ως ένα βαθμό την έλλειψη αγγλικού κειμένου ή έστω λεζαντών. Στα 5€ περίπου η τιμή του τεύχους είναι πολύ προσιτή. Η επιλογή των θεμάτων είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, καθώς δεν λείπουν τα πρωτότυπα θέματα, μαζί με τα πιο δημοφιλή. 

Η θεματολογία είναι σχεδόν εξίσου μοιρασμένη μεταξύ αρμάτων και αεροπλάνων/ελικοπτέρων, με τα άρματα (και τα διοράματα) να κυριαρχούν ελαφρώς στο συγκεκριμένο τεύχος. Συνολικά 84 σελίδες και άψογη ποιότητα χαρτιού και εκτύπωσης.

Αξίζει να δείτε και τα άλλα τεύχη εδώ.

Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)Super Model Magazyn Modelarski (Kagero)