Όροι και πρϋποθέσεις

 

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης 

Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα www.modellingnews.gr. Η παρούσα Ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχει πληροφορίες για τo Modellingnews.gr, την ενημέρωση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εν λόγω Ιστοσελίδα, υπό τον όρο ότι συμμορφώνεστε με τους όρους και προϋποθέσεις που ακολουθούν. Παρακαλούμε διαβάστε πολύ προσεκτικά μέχρι το τέλος του παρόντος κειμένου.

 

Αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Με την πρόσβασή σας σε αυτή την Ιστοσελίδα, ή με τη χρήση της, συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και να δεσμεύεστε από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και να δεσμεύεστε από αυτούς, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή την Ιστοσελίδα, να την χρησιμοποιείτε ή να μεταφορτώνετε υλικό από αυτήν.

 

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις δύνανται να μεταβληθούν

To Modellingnews.gr διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, βελτίωσης, τροποποίησης και γενικά μεταβολής των παρόντων όρων και προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή, δίχως πρότερη ειδοποίηση προς τον επισκέπτη ή χρήστη. Η χρήση από την πλευρά σας της παρούσας Ιστοσελίδας κατόπιν οποιασδήποτε τέτοιου είδους αλλαγής, συνεπάγεται και συμφωνία από την πλευρά σας να τηρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως έχουν μεταβληθεί και να δεσμεύεστε από αυτούς. Για αυτό το λόγο, σας παροτρύνουμε να διαβάζετε τους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την παρούσα Ιστοσελίδα. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αναθεωρήθηκαν για τελευταία φορά στις 21/10/2013. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις παραγράφους μέχρι το τέλος.

 

Σχολιασμός άρθρων

Το Modellingnews.gr θεωρεί πως η δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων του είναι δικαίωμα του αναγνώστη/χρήστη της ιστοσελίδας, υπό ορισμένους κανόνες και προϋποθέσεις απόλυτα ξεκάθαρες από όλους και προς όλους, οι οποίες είναι οι εξής: O σχολιαστής: (α) σέβεται πρώτα απ’ όλα τον αρθρογράφο και το έργο του αλλά και όλο το team του modellingnews.gr (β) σχολιάζει πάντα καλόπιστα, ενίοτε και με χιούμορ αν επιθυμεί, έχοντας αυτογνωστικά μια μίνιμουμ ανάλογη εμπειρία στο θέμα που σχολιάζει (γ) πριν απορρίψει κάτι δεν φοβάται να ρωτήσει αν νοιώθει ότι ξέρει λιγότερα (ή περισσότερα) ή απλά δεν γνωρίζει (γ) γράφει διατυπώνοντας με σαφήνεια και λογική συγκεκριμένα στοιχεία ή ερωτήσεις ή και αντιρρήσεις/υποδείξεις/πιθανά λάθη ή παραλείψεις, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιχειρήματα και αποδείξεις (πχ. επισυνάπτει φωτογραφίες, παραπομπές σε βιβλιογραφία, links, άλλα άρθρα, κλπ) (δ) εννοείται ότι δεν υβρίζει, δεν ειρωνεύεται, δεν αφήνει υπονοούμενα, δεν επικεντρώνεται σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, δηλαδή δεν παρασύρεται καταφεύγοντας σε λεκτικές επιθέσεις ή προσωπικές αντιπαραθέσεις ή παλαιότερες αντιδικίες με τον αρθρογράφο ή με άλλους σχολιαστές, δεν αναφέρεται σε αοριστίες και γενικότητες ή άλλα θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με το άρθρο που σχολιάζει (ε) σε περίπτωση που επιλέξει να χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο ή να αποστείλει σχόλιο ως «ανώνυμος» γνωρίζει ότι το Modellingnews.gr μέσω της τεχνολογίας έχει εις γνώσιν του το e-mail του αποστολέα του σχολίου και συνεπώς όλα τα στοιχεία του σε περίπτωση που αυτά χρειαστούν. Σε περίπτωση που δεν τηρήσει κάποιο από τα ανωτέρω το Modellingnews.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε μέρος του σχολίου δεν συμφωνεί με τους κανόνες ή και να διαγράψει τελείως το σχόλιο. Σε περίπτωση υποτροπής είναι δυνατόν να αφαιρεθεί προσωρινά ή μόνιμα η δυνατότητα σχολιασμού στο συγκεκριμένο άτομο, καθώς και η πρόσβασή του σε περιοχές μελών. Σεβόμενοι όλοι αυτούς τους κανόνες αυξάνονται οι πιθανότητες να απαντήσει σε ερωτήσεις ο ίδιος ο αρθρογράφος ή ο υπεύθυνος του site και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την ωφέλεια που μπορεί να αντλήσει ο σχολιαστής που επιζητεί να πληροφορηθεί καλύτερα. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις εμείς μπορούμε καθημερινά να βελτιώνουμε το site με βάση τις δικές σας παρατηρήσεις και υποδείξεις (με τελικό ωφελημένο πάλι εσάς!) αλλά κι εσείς διατηρείτε το δικαίωμα να αντλείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σε θέματα που σας αφορούν άμεσα. Στόχος μας τα σχόλια να καταλήξουν να είναι, ποιοτικά & ποσοτικά, εξίσου ή πιο ενδιαφέροντα ακόμα και από το ίδιο το άρθρο. Στην περίπτωση αυτή δεν θα χρειαζόμαστε πλέον κανέναν κανόνα! 

 

Πνευματικά δικαιώματα και περιορισμένη άδεια

Τα πνευματικά δικαιώματα, αναφορικά με αυτό το Website, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των εγγράφων, των αρχείων, των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των εξαρτημάτων και του κώδικα που περιέχεται σε αυτό και στη γενική εικόνα του Website, αποτελούν πνευματικά δικαιώματα του Modellingnews.gr (Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων) εκτός και αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά.

 

Οτιδήποτε βλέπετε και ακούτε σε αυτή την Ιστοσελίδα (το «Περιεχόμενο»), συμπεριλαμβανομένων, επί παραδείγματι, όλων των κειμένων, των φωτογραφιών, των εικόνων, των γραφικών, των ηχητικών αποσπασμάτων, των αποσπασμάτων βίντεο, και των αποσπασμάτων βίντεο με ηχητική επένδυση, αποτελεί προστατευμένη πνευματική ιδιοκτησία σύμφωνα με τον νόμο των Ηνωμένων Πολιτειών και τους ισχύοντες διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και τις διατάξεις των διεθνών συνθηκών. Τα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου αποτελούν ιδιοκτησία του Modellingnews.gr. Το πλήρες Περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας προστατεύεται ως συλλογικό έργο σύμφωνα με τον νόμο των Ηνωμένων Πολιτειών και τους ισχύοντες διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και τις διεθνείς συνθήκες, και η ιστοσελίδα κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα στην επιλογή, τον συντονισμό, τη διαρρύθμιση και την προώθηση του Υλικού.

Μπορείτε να μεταφορτώσετε, να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε και να αντιγράψετε επιλεγμένα τμήματα του Περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, υπό τον όρο ότι:

Χρησιμοποιείτε το Περιεχόμενο που μεταφορτώνετε αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς, αυστηρά στον προσωπικό σας υπολογιστή.

Δεν δημοσιεύετε, δίδετε, διανέμετε ούτε υποβάλλετε ηλεκτρονικά οποιοδήποτε τμήμα του Περιεχομένου σε οποιαδήποτε άλλο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ή Ιστοσελίδα ή άλλο μέσο μετάδοσης πληροφορίας & επικοινωνίας, ψηφιακό ή έντυπο.

Δεν δημοσιεύετε ούτε μεταδίδετε οποιοδήποτε τμήμα του Περιεχομένου σε οποιοδήποτε Μέσο ΜΜΕ (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό, ψηφιακό) αναμετάδοσης πληροφορίας.

Δεν μεταβάλλετε ούτε τροποποιείτε το Περιεχόμενο κατ’ οποιονδήποτε τρόπο, ούτε διαγράφετε ή τροποποιείτε οποιαδήποτε ανακοίνωση περί πνευματικών δικαιωμάτων ή εμπορικών σημάτων.

Πέραν των περιπτώσεων που δηλώνονται ρητώς παραπάνω, δεν έχετε το δικαίωμα αντιγραφής, μεταφόρτωσης, εκτύπωσης, δημοσίευσης, προβολής, εκτέλεσης, διανομής, μετάδοσης, μεταβίβασης, μετάφρασης, τροποποίησης, προσθήκης, ενημέρωσης, ταξινόμησης, περικοπής ή άλλης μεταβολής ή προσαρμογής του συνόλου ή οποιουδήποτε τμήματος του Περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, δίχως την πρότερη λήψη έγγραφης & έντυπης άδειας από το Modellingnews.gr, σε πρωτότυπη μορφή, υπογεγραμμένης από τον υπεύθυνο διαχειριστή της εταιρίας (δεν ισχύουν e-mail, fax, φωτοαντίγραφα και κάθε ψηφιακό μέσο).

Με εξαίρεση τα προαναφερθέντα, κανένα δικαίωμα, κανένας τίτλος ή συμφέρον από το μεταφορτωμένο Περιεχόμενο δεν μεταβιβάζεται σε εσάς όταν μεταφορτώνετε Περιεχόμενο από την παρούσα ιστοσελίδα. Με εξαίρεση την περιορισμένη, μη αποκλειστική άδεια, η οποία χορηγείται ρητώς παραπάνω, κανένα στοιχείο που περιέχεται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή στην παρούσα Ιστοσελίδα δεν θα εκλαμβάνεται ως εκχώρηση αδείας, είτε με υποδήλωση είτε με ανασκευή είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ούτε κανένα άλλο δικαίωμα επί οποιουδήποτε πνευματικού δικαιώματος, εμπορικού σήματος, ευρεσιτεχνίας ή άλλης πνευματικής ιδιοκτησίας τoυ Modellingnews.gr ή οποιουδήποτε τρίτου.

Κανένας σύνδεσμος (link) που ανήκει ή μεταφέρει πληροφορίες που ανήκουν σε αυτό το Website δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε άλλο Website/Forum/Blog/Portal χωρίς την πρότερη έγγραφη έγκριση του Modellingnews.gr.

 

Mεταφορές Λογισμικού (Downloads)

H χρήση του λογισμικού ή του περιεχομένου που γίνεται downloaded από αυτό το Website εναπόκειται αποκλειστικά στην κρίση και αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων από τον χρήστη. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το λογισμικό ή το περιεχόμενο που κάνετε download από αυτό το Website στον προσωπικό σας υπολογιστή ή σε άλλο ψηφιακό μέσο είναι κατάλληλο για χρήση στον υπολογιστή σας και ότι δεν περιέχει ιούς. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες στο χρήστη από downloads και τη χρήση τους, ανεξάρτητα από το αν υπήρχε πρόβλημα ιών ή παρουσία οποιουδήποτε άλλου προβλήματος που οδήγησε σε ζημία πάσης φύσεως.

Εμπορικά Σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που προβάλλονται στην παρούσα Ιστοσελίδα (τα «Εμπορικά Σήματα») αποτελούν καταχωρημένα και μη καταχωρημένα εμπορικά σήματα τoυ Μοdellingnews.gr, των θυγατρικών ή υποκαταστημάτων ή τρίτων που έχουν αδειοδοτήσει τα εμπορικά τους σήματα στο Modellingnews.gr. Με εξαίρεση όσα ρητώς αναφέρονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, προβολής ή χρήσης κατ’ οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος δίχως την πρότερη λήψη έγγραφης άδειας του Modellingnews.gr

 

Αυθόρμητες Ιδέες

To Μοdellingnews.gr δέχεται ευχαρίστως τα σχόλια και τις απόψεις σας αναφορικά με την παρούσα Ιστοσελίδα. Όλες οι πληροφορίες και το υλικό που υποβάλλεται σε μας μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας, όπως οποιαδήποτε σχόλια, απόψεις, ιδέες, ερωτήματα, σχέδια, φωτογραφίες, άρθρα, κείμενα, κλπ δεδομένα και τα συναφή, θα θεωρούνται ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ και ΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΕΣ. Για το λόγο αυτό, σας ζητούμε να μην μας αποστέλλετε πληροφορίες ή υλικό το οποίο δεν επιθυμείτε να μας μεταβιβάσετε, συμπεριλαμβανομένων, δίχως κανέναν περιορισμό, οποιωνδήποτε εμπιστευτικών πληροφοριών ή πρωτότυπου δημιουργικού υλικού όπως ιδέες προϊόντων ή υπηρεσιών, υπολογιστικούς κώδικες (προγράμματα software), πρωτότυπα ή αντίγραφα πρωτότυπων έργων σας, δισδιάστατα ή τρισδιάστατα.

Υποβάλλοντας ανακοινώσεις και/ή οποιοδήποτε υλικό μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας, μεταβιβάζετε σε μας, δίχως καμία επιβάρυνσή μας, όλα τα παγκόσμια δικαιώματα, τους τίτλους και τα συμφέροντα επί όλων των πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των πληροφοριών και/ή του υλικού που υποβάλλετε. Το Μοdellingnews.gr θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε πληροφορία και/ή υλικό υποβάλλετε μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας και οποιεσδήποτε ιδέες, οποιαδήποτε τεχνογνωσία ή τεχνική περιλαμβάνεται στις εν λόγω πληροφορίες και/ή το υλικό, για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων, και όχι μόνο, της ανάπτυξης, της κατασκευής και της προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας τις εν λόγω πληροφορίες ή το υλικό, δίχως περιορισμό και δίχως καμία αποζημίωση προς εσάς.

Είστε υπεύθυνοι για τις πληροφορίες και άλλο υλικό το οποίο περιλαμβάνεται σε οποιεσδήποτε ανακοινώσεις υποβάλλετε μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, δίχως κανέναν περιορισμό, της αλήθειας και της ακρίβειας αυτών.

 

Πληροφορίες Τρίτων

Ορισμένες από τις πληροφορίες, τα άρθρα και άλλο υλικό που διατίθεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας παρέχονται σε μας από τρίτους. Κατά την άποψή μας, όπου είναι εφικτό, η πηγή του εν λόγω υλικού τρίτων επισημαίνεται. Το εν λόγω υλικό τρίτων παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας συμφέρον και τη δική σας εξυπηρέτηση. Το Modellingnews.gr δεν επιδοκιμάζει το εν λόγω υλικό ούτε τους προμηθευτές που μας το παρέχουν, και επιπλέον δεν δεσμεύεται ούτε εγγυάται ότι το εν λόγω υλικό είναι έγκαιρο, ακριβές, ολοκληρωμένο ή αξιόπιστο. Το Modellingnews.gr δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών τρίτων και στην περίπτωση ακόμα που οι πληροφορίες αυτές οδηγήσουν σε κάθε είδους αγοραπωλησία ή άλλου είδους συναλλαγή.

 

Δεσμοί σε άλλες ιστοσελίδες

Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους σε Ιστοσελίδες τις οποίες δεν λειτουργεί το Modellingnews.gr. Οι εν λόγω υπερσύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας συμφέρον και τη δική σας εξυπηρέτηση & ενημέρωση και δεν υποδηλώνουν καμία επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία του υλικού που περιλαμβάνεται σε αυτές τις Ιστοσελίδες τρίτων ούτε οποιαδήποτε σχέση με τους φορείς που τις λειτουργούν. To Μοdellingnews.gr δεν ελέγχει τις εν λόγω Ιστοσελίδας και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενό τους. Η πρόσβαση στις εν λόγω Ιστοσελίδες, η αξιολόγησή τους, η ασφάλεια και αξιοπιστία που παρέχουν και η χρήση αυτών αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

Πληροφορίες Προϊόντων & Υπηρεσιών

Οποιαδήποτε πληροφορία περιλαμβάνεται ή αναφέρεται στην παρούσα Ιστοσελίδα είναι απλώς ενδεικτική και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται παρά μόνο ως εισαγωγή στo Μοdellingnews.gr και τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ενημέρωση που παρέχονται. Για συγκεκριμένες συμβουλές και οδηγίες αναφορικά με ενημέρωση, προϊόντα και υπηρεσίες μας, για τις οποίες έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, απορία ή ερώτηση παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε απευθείας με μας. 

Το Modellingnews.gr δεν είναι υπεύθυνο αν κάποια υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη ή είναι διαθέσιμη ελλιπώς ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή με σφάλματα, για τεχνικούς λόγους. Eπίσης, το Modellingnews.gr χρησιμοποιεί τα Google Analytics και κάθε άλλη πρόσφορη υπηρεσία για να μπορεί να παρακολουθήσει την περιήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα και μπορεί να αποθηκεύσει επιπλέον πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης, πχ. Google Maps, μερικούς μηχανισμούς εντοπισμού (πχ. Cookies άλλα όχι μόνο) που θα χρησιμοποιηθούν για στατιστικά στοιχεία και εξατομίκευση. Σημείωση: όχι προσωπικές πληροφορίες (πχ. πόλη άλλα όχι ακριβή διεύθυνση  κλπ). Σχετικά με τα Cookies μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικό στο σχετικό κεφάλαιο.

 

 

 

Δικαίωμα Τροποποίησης της Ιστοσελίδας

TO MODELLINGNEWS.GR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΤ’ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, Ή ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ, ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ή ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ή ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΤΕΡΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤ’ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΩΝ.

To Modellingnews.gr καταβάλει εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσει τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του Website και του περιεχομένου του, αλλά η διαθεσιμότητα μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό των χρηστών, άλλα δίκτυα επικοινωνιών, το μεγάλο αριθμό ατόμων που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο ταυτόχρονα ή άλλες αιτίες παρεμβολής και μπορεί να αστοχήσει ή να χρειαστεί συντήρηση χωρίς καμία προειδοποίηση. To Μοdellingnews.gr δικαιούται οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση, να διακόψει ή να αναστείλει εν όλω ή εν μέρει τη λειτουργία του Website ή να μεταβάλει τη φύση και το περιεχόμενό του. Επίσης, η λειτουργία του Website ενδέχεται να διακοπεί, να ανασταλεί ή να δυσχερανθεί είτε μόνιμα είτε προσωρινά συνεπεία γεγονότων εκτός ελέγχου ή ανεξαρτήτως βουλήσεως μας.

 

Δεν αποτελεί προσφορά ή πρόσκληση για αγορά ή άλλη συναλλαγή

Οι πληροφορίες στην παρούσα Ιστοσελίδα δεν συνιστούν αναγκαστικά και δεν θα εκλαμβάνονται από το χρήστη ως προσφορά ή πρόσκληση για αγορά ή πώληση ή οποιαδήποτε άλλης συναλλαγής από και προς το Modellingnews.gr, τις συνεργαζόμενες με αυτό εταιρίες ή τις εταιρίες που προβάλλονται/διαφημίζονται μέσω αυτού άμεσα ή έμμεσα. Κάθε δημοσιευόμενη πληροφορία, ακόμα και η πληροφορία της διαφήμισης ή της προβολής μέσω άλλων ενημερωτικών ειδήσεων έχει ακριβώς την έννοια και την ουσία αποκλειστικά και μόνο της ενημέρωσης του χρήστη. Ο χρήστης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος της απόφασης για το πώς θα αξιοποιήσει την κάθε πληροφορία και το αν θα προβεί ή όχι σε μια αγορά ή άλλου είδους συναλλαγή, ακόμα και αν ο ίδιος εκλάβει την πληροφορία αυτή ως προσφορά ή πρόσκληση για αγορά ή συναλλαγή. Προτρέπουμε τον χρήστη να μελετά προσεκτικά και να συγκρίνει την κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναλλαγή, προκειμένου αυτός να κινείται πάντοτε με βάση το συμφέρον του και να καταλήγει στην άριστη επιλογή.

 

Δηλώσεις για το μέλλον

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει δηλώσεις για το μέλλον – πχ. δηλώσεις, προβλέψεις, εκτιμήσεις κλπ, οι οποίες δεν αποτελούν ιστορικό γεγονός, συμπεριλαμβανομένων δηλώσεων για τις απόψεις και τις προσδοκίες μας. Οι εν λόγω δηλώσεις βασίζονται σε υφιστάμενα σχέδια, εκτιμήσεις και προβλέψεις και επομένως οι αναγνώστες δεν θα πρέπει να βασίζονται υπέρ του δέοντος σε αυτές, ειδικά αν πρόκειται να συσχετιστούν με αγορά προϊόντων & υπηρεσιών.

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ» ΔΙΧΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΤΟ MODELLINGNEWS.GR ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ, ΥΠΟΔΗΛΟΥΜΕΝΗ Ή ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΜΟDELLINGNEWS.GR ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ή ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ Ή ΑΨΟΓΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΕΙΣ Ή ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. TO ΜΟDELLINGWS.GR ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ Ή ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ TO MODELLINGNEWS.GR Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΜΟΝΙΜΟΣ ή ΕΚΤΑΚΤΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ Ή ΈΜΜΕΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ Ή ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, TO MODELLINGNEWS.GR ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤ’ ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΓΕΝΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Ή ΆΛΛΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΕΡΔΩΝ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΤΕ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΜΕΛΕΙΑ, ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ, ΡΗΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΤΕ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ WEBSITE Ή ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, το MΟDELLINGNEWS.GR ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Eφιστάται η προσοχή των γονέων -και κάθε χρήστη- για τη λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου ως προς την προστασία των ανηλίκων από την θέα ή χρήση περιεχομένου που είναι δυνατόν να θεωρηθεί ακατάλληλο για ανήλικους. Αν έχετε παιδιά χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα φίλτρα του υπολογιστή σας.

Η απεικόνιση, φωτογράφηση, ήχος ή video σε οποιαδήποτε αναφορά κειμένου ή αναπαραστάσεις σε σύμβολα, σημαίες, σκίτσα, λογότυπα, εικόνες, ιδεοληψίες, αποφθέγματα, ρήσεις και ιστορικές περιγραφές ή αναλύσεις, γίνεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους ιστορικής ακρίβειας ως προς το εικονιζόμενο/αναπαριστώμενο αντικείμενο, μοντέλο ή καλλιτεχνική απεικόνιση, διόραμα, ή περιγραφόμενο ιστορικό γεγονός και δεν υπάρχει καμία διασύνδεση ή προσπάθεια αναφοράς σε άλλα γεγονότα ή περιόδους ή καταστάσεις που είναι δυνατόν να θεωρηθούν ότι θίγουν ή προσβάλλουν καθ΄ οιοδήποτε τρόπο (παραλληλισμού, μίμησης ή παρομοίωσης) κάθε πολιτικό, θρησκευτικό, κοινωνικό, φυλετικό ή ατομικό δικαίωμα του χρήστη που έχει πρόσβαση στο δημοσιευόμενο αυτό υλικό. Σε κάθε περίπτωση το δημοσιευόμενο υλικό και οι απόψεις του εκάστοτε συντάκτη ή συνεργάτη/συνεργαζόμενου με το Modellingnews.gr δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις της διαχείρησης/ιδιοκτησίας/διεύθυνσης των υπευθύνων αυτού του website.

 

Υποχρεώσεις Μελών

To Modellingnews.gr είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες σε τακτικούς επισκέπτες του που θα θελήσουν για το σκοπό αυτό να εγγραφούν ως μέλη. Η ιδιότητα του μέλους προσφέρει δικαιώματα & υποχρεώσεις. Ανάλογα δε με την κατηγορία των προσφερόμενων πλεονεκτημάτων η ιδιότητα του μέλους μπορεί να υπόκειται ή όχι σε συνδρομή, το ύψος της οποίας θα καθορίζεται στη φόρμα εγγραφής.

1. Η ιδιότητά σας ως μέλους αυτού του Website είναι προσωπική για το άτομό σας και ως εκ τούτου δεν πρέπει να την μοιράζεστε με κάποιο άλλο άτομο. Εάν σας έχει δοθεί ένα όνομα χρήστη και/ή ένας κωδικός πρόσβασης, συμφωνείτε ότι θα τα φυλάξετε με ασφάλεια και ως απόρρητα και συμφωνείτε να (i) ενημερώσετε το Modellingnews.gr αμέσως μόλις διαπιστώσετε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή χρήση του προσωπικού σας ονόματος χρήστη και/ή του κωδικού πρόσβασης και (ii) είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που θα προκύπτει από αυτή τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη.

2. Είστε υπεύθυνος για την παροχή όλου του εξοπλισμού που απαιτείται για την πρόσβαση στο Website και για όλες τις σχετικές χρεώσεις τρίτων μερών (πχ. τηλεφωνικές χρεώσεις και χρεώσεις παροχέα υπηρεσιών Internet).

3. Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Website μόνο σύμφωνα με τους Όρους αυτούς. Στην περίπτωση που η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του Website από την πλευρά σας έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ή τη ζημία οποιουδήποτε ατόμου το οποίο στη συνέχεια εγείρει αξίωση εναντίον τoυ Μοdellingnews.gr, συμφωνείτε να αποζημιώσετε τo Μοdellingnews.gr για όλες τις απώλειες και/ή ζημιές που θα προκύπτουν από μια τέτοια αξίωση.

4. Παρά την εύλογη προσπάθεια του Μοdellingnews.gr το περιεχόμενο του Website να περιλαμβάνει πλήρεις, ακριβείς, έγκυρες και επίκαιρες πληροφορίες, το Μοdellingnews.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια των στοιχείων αυτών. Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες του Website αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι το Μοdellingnews.gr ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ασκήσει έλεγχο του συνόλου του περιεχομένου και της ασφάλειας του Website και των υπηρεσιών του. Για το λόγο αυτό, το Μοdellingnews.gr ούτε δεσμεύεται, ούτε παρέχει κανενός είδους εγγύηση, ούτε αναλαμβάνει κανενός είδους ευθύνη ή υποχρέωση αναφορικά με την ασφάλεια και το περιεχόμενο του Website. Επιπλέον, το Μοdellingnews.gr δεν εγγυάται ότι η χρήση των πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο που αναρτάται κάθε φορά στο Website δεν θα προσβάλει δικαιώματα τρίτων που δεν ανήκουν ή δεν είναι συνδεδεμένοι με το Μοdellingnews.gr.

5. Οι χρήστες αποδέχονται ότι πρέπει να αξιολογούν το περιεχόμενο και ότι είναι υπεύθυνοι για κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, πληρότητα, εγκυρότητα ή/και χρησιμότητα οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου. Ως εκ τούτου η χρήση του Website από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Ούτε το Μοdellingnews.gr ούτε οι συνδεδεμένες μ' αυτήν εταιρείες, ούτε τα στελέχη τους ή οι διευθυντές τους, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες τους, οποιοιδήποτε αντιπρόσωποί τους, ούτε κανένα άλλο μέρος που εμπλέκεται στην δημιουργία, την παραγωγή ή την παράδοση του περιεχομένου ή εν γένει της λειτουργίας του Website ευθύνεται για οποιεσδήποτε άμεσες, επιγενόμενες, παρεπόμενες, έμμεσες ή αποθετικές ζημιές προκύψουν από την πρόσβαση κάθε χρήστη στο Website, ή την χρήση αυτού.

6. Το Μοdellingnews.gr σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται για ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, άμεσων ή έμμεσων, ειδικών, τυχαίων ή παρεμπιπτουσών ζημιών, θετικών ή αποθετικών, εξόδων που προκύπτουν αναφορικά με αυτό το Website ή τη χρήση του, ή σε αδυναμία χρήσης του, από οποιοδήποτε πρόσωπο, ή αναφορικά με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση γραμμής συστήματος καθώς επίσης ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουν, ούτε θα ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκληθεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη για την πρόσβασή του στο Website ή για ιούς που μπορεί να μολύνουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή μέσο ή άλλο περιουσιακό στοιχείο του χρήστη το οποίο χρησιμοποιεί για την πρόσβασή του στο Website, κατά την επίσκεψη, χρήση ή περιήγηση στο Website ή για την λήψη οποιουδήποτε υλικού, δεδομένων, κειμένου, εικόνων, βίντεο, ή ήχου του περιεχομένου στο Website από αυτήν, ακόμη και αν το Μοdellingnews.gr ή εκπρόσωποι αυτής έχουν ενημερωθεί σχετικά με την πιθανότητα ανάλογων ζημιών, απωλειών ή εξόδων. Οι σύνδεσμοι μ' άλλες πηγές του Διαδικτύου λαμβάνουν χώρα με ιδία ευθύνη.

7.  Ως μέλος αυτού του Website αναλαμβάνετε:

7.1 να χρησιμοποιήσετε το Website αυτό σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες για τις οποίες θα ενημερώνεστε από καιρού εις καιρόν από το Μοdellingnews.gr και να μην χρησιμοποιείτε το Website για οποιοδήποτε σκοπό άλλον από αυτόν για τον οποίο παρέχεται σύμφωνα με τους παρόντες Όρους ή ως άλλως καθορίζεται ενίοτε στις δημοσιεύσεις ή στις ανακοινώσεις του Μοdellingnews.gr.

7.2 να μην αντενεργείτε εν γνώσει σας ή ακουσίως, κατά τη χρήση του Website, στις προβλέψεις οποιωνδήποτε νομικών ή ρυθμιστικών απαιτήσεων οποιασδήποτε αρμόδιας αρχής που έχει δικαιοδοσία επάνω σας ή επάνω σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που αναλαμβάνετε

7.3 να μην χρησιμοποιήσετε το Website για να προβείτε σε μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες να προσπελάσετε τα συστήματα του Μοdellingnews.gr ή τα δίκτυα τρίτων μερών

7.4 να μην χρησιμοποιείτε το Website για να διεξάγετε επιχειρηματική δραστηριότητα ή άλλες δραστηριότητες ή να συμβάλλετε σε δραστηριότητες που απαγορεύονται εκ του νόμου

7.5 να μην χρησιμοποιείτε το Website για τη μετάδοση οποιουδήποτε υλικού που είναι δυσφημιστικής, προσβλητικής ή απειλητικής φύσης ή το οποίο παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων μερών, ή για το σκοπό της πρόκλησης διατάραξης, παρενόχλησης, ή περιττής ανησυχίας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, ή να αποστέλλετε μηνύματα τα οποία γνωρίζετε ότι είναι ψευδή ή να κάνετε χρήση του Website για τέτοιους σκοπούς

7.6 να ενημερώνετε άμεσα το Μοdellingnews.gr σχετικά με οποιαδήποτε αξίωση ή ενέργεια οποιασδήποτε φύσης εναντίον σας για οποιαδήποτε χρήση του Website και, κατόπιν αιτήσεως από το Μοdellingnews.gr, να διακόψετε άμεσα την πράξη για την οποία έγινε η κατηγορία, και

7.7 να ενημερώνετε άμεσα το Μοdellingnews.gr σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές που επηρεάζουν τα στοιχεία της εγγραφής σας. Είναι υποχρέωσή σας να διασφαλίζετε ότι τα στοιχεία της εγγραφής σας διατηρούνται ενημερωμένα.

 

Τερματισμός ιδιότητας μέλους

Μπορείτε να τερματίσετε την ιδιότητά σας ως μέλους αυτού του Website οποιαδήποτε στιγμή δίδοντας ειδοποίηση προς το Μοdellingnews.gr η οποία δεν θα είναι λιγότερη από πέντε εργάσιμες ημέρες.

Το Μοdellingnews.gr μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση του, να τερματίσει ή να αναστείλει την ιδιότητά σας ως μέλους χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου (αλλά όχι αποκλειστικά) της παραβίασης από την πλευρά σας οποιουδήποτε από τους Όρους αυτούς. Μπορεί επίσης, κατά την απόλυτη κρίση του και οποιαδήποτε στιγμή, να διακόψει την παροχή του Website, ή οποιουδήποτε μέρους αυτού, με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Στην περίπτωση που το Μοdellingnews.gr διακόψει την παροχή αυτού του Website, συμφωνείτε ότι αυτή η Ιστοσελίδα θα απενεργοποιήσει αμέσως την ιδιότητά σας ως μέλους και θα διαγράψει οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που σχετίζονται με την ιδιότητά σας ως μέλους.

 

Συνολική Συμφωνία

Η παρούσα Συμφωνία συνιστά την συνολική συμφωνία μεταξύ εσάς και του Modellingnews.gr αναφορικά με την πρόσβασή σας στην παρούσα Ιστοσελίδα και/ή τη χρήση αυτής.

 

Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ από τις 21 Oκτωβρίου 2013.

 

Ερωτήσεις

Όλες οι ερωτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@modellingnews.gr