ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ OPEL BLITZ by Apoloniusz Musialek

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ OPEL BLITZ, TAMIYA 1/35
Κατηγορίες : 
Κλίμακα: 
Εταιρία: 

Ο Αpoloniusz Musialek είναι Πολωνός μοντελιστής ο οποίος κατασκευάζει τα πάντα (κυρίως άρματα και οχήματα) για τον εαυτό του αλλά και κατά παραγγελία.

Πρόσφατα είδαμε στο blog του ένα εξαιρετικό φορτηγό Opel Blitz της Tamiya στην κλίμακα 1/35, το οποίο έχει μετασκευάσει σε πολιτικό γερανοφόρο όχημα. Αν έχετε κι εσείς ένα παρόμοιο φορτηγό σε στοκ ή θέλετε να φτιάξετε κάτι διαφορετικό, που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στρατιωτικά θέματα, αλλά να ελκύει το μάτι και να είναι υποψήφιο για κάποιο πολύ ιδιαίτερο διόραμα, αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Ο Αpoloniusz χρησιμοποιεί πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές που δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο τελειωμένο μοντέλο. Φυσικά πολλά στοιχεία δεν υπάρχουν στο κιτ και πρέπει να φτιαχτούν από το μηδέν, όπως ο γερανός, νέα μάσκα, φώτα, φλάς, κλπ.

Mάλιστα στην κατασκευή του Opel, εκτός από φύλλο πλαστικού, έχει χρησιμοποιήσει λεπτά μεταλλικά φύλλα, λεπτό μεταλλικό σωλήνα, αλλά και εξαρτήματα όπως γρανάζια, από ένα ωρολογοποιό, που, από ότι λέει, είναι εξαιρετική πηγή για spares!

 

Το blog του είναι το:

http://mastermodels.blogspot.gr/

 

Kαι την κατασκευή του Opel Blitz μπορείτε να την δείτε αναλυτικά εδώ:

 

http://mastermodels.blogspot.gr/search/label/Opel%20Blitz

 

To kit της Τamiya στην 1/35To kit της Τamiya στην 1/35