Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)

Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)

Foden IMMLC Drops 8Χ6

Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μας το Foden IMMLC Drops 8Χ6 στην 1/35, της Accurate Armour. Αυτό το εντυπωσιακό και ευέλικτο όχημα αναπτύχθηκε για front-line off-road χρήση από τον βρετανικό στρατό και μπήκε σε υπηρεσία το 1994. Το συγκεκριμένο κιτ είναι το πρότυπο όχημα με πλήρες πλαίσιο, ανάρτηση και εσωτερικές λεπτομέρειες της καμπίνας. Το σύστημα Multilift είναι λειτουργικό και μια πλήρης επίπεδη πλατφόρμα παρέχεται μέσα στο κιτ. Εξολοκλήρου από ρητίνη απευθύνεται σε έμπειρους μοντελιστές, μιας και τα 245 κομμάτια ρητίνης, καθώς και τα 138 κομμάτια etched brass θα δυσκολέψουν αρκετά έναν αρχάριο. Υπάρχουν επίσης διαφανή φώτα, χαλκομανίες καθώς και αναλυτικές οδηγίες. Η εφαρμογή του είναι πάρα πολύ καλή και δεν θα δυσκολευτεί κάποιος στην συναρμολόγηση. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα και για άλλα φορτώματα, όπως container 20 ποδών και container νερού.

20' ΙSO Foot Bulk Water Tank

Αρκετά λιτό το συγκεκριμένο κιτ της Accurate Armour, επίσης στην 1/35. Βέβαια τι παραπάνω θα μπορούσε να δώσει πέρα από το πλαίσιο για τη συγκράτηση της δεξαμενής. Το κιτ αποτελείται από 30 κομμάτια ρητίνης, ένα κομμάτι σωλήνα για τη δεξαμενή, χαλκομανίες και οδηγίες κατασκευής. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για φόρτωμα στο Foden IMMLC Drops 8Χ6 και σίγουρα ασυνήθιστο. 

Modern Military Equipment Set

Μια καινούρια κινεζική εταιρία στον αρματικό χώρο της 1/35 είναι η J’S Work, η οποία εξειδικεύεται κυρίως σε υλικά διοραμάτων και μάσκες για αερογράφο. Το πρώτο της κιτ, Μοdern Military Equipment Set (PPA4001), είναι πλήρες με ποικιλία αξεσουάρ για φόρτωμα σύγχρομων αρμάτων μάχης και θωρακισμένων οχημάτων. Από συνολικά 180 κομμάτια μπορούμε να φτιάξουμε  8 μεταλικά βαρέλια των 200 λίτρων (55 γαλονιών) με ενισχυμένες στεφάνες πάνω-κάτω, 4 πλαστικά βαρέλια, 8 κάνιστρα βενζίνης, 8 κάνιστρα νερού, 4 μεγάλα κιβώτια, 8 κιβώτια πυρομαχικών των 0,50 ιντσών και 4 των 20mm, όλα σε γκρί πλαστικό και με πολύ καλή εφαρμογή. Η μόνη έλλειψη, αν μπορεί να θεωρηθεί ώς τέτοια, είναι ότι δεν περιλαμβάνονται σήματα.

Γιάννης Σπανός

Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)Αccurate Armour & J's Work 1/35 (νέα κιτ & αξεσουάρ)