Αlkiviadis Paraskevopoulos Aviation Art

Αlkiviadis Paraskevopoulos Aviation Art

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα του υλοποίησε πρόσφατα ο Αλκης Παρασκευόπουλος, εξαιρετικός φωτογράφος και φίλος μοντελιστής, μετά από πολλά χρόνια πάθους με τη φωτογραφία και τα αεροσκάφη. Διάλεξε τις καλύτερες δουλειές του και τις τύπωσε σε ειδικό neofoam σκληρό χαρτόνι-σάντουιτς με επίστρωση αλουμινίου, πάχους 10mm. Το υλικό αυτό συνδυάζει πολύ ελαφρό βάρος και εξαιρετική αντοχή, καθώς είναι άκαμπτο, πράγμα που σημαίνει μακροβιότητα για κάθε αποτυπωμένο φωτογραφικό έργο!

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πιο κάτω. Μερικές από αυτές είναι τραβηγμένες τόσο ωραία που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής! Μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σας, όπως είναι, ή να κρεμαστούν στον τοίχο, ή ακόμα και να δεχτούν ένα επιπλέον πλαίσιο ή κορνίζα για όσους το επιθυμούν. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική τους αντοχή στο χρόνο, στη σκόνη, αλλά και η ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης. Κάθε έργο έχει διαστάσεις 42 Χ 30 εκατοστά (Α3) και η τιμή του είναι 20 ευρώ. Τα πρώτα έργα που είδαμε έχουν για θέμα αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Μπορείτε να τα δείτε και στο Facebook και να επικοινωνήσετε με τον Αλκη στο πιο κάτω link:

https://www.facebook.com/alkis.paraskevopoulos

Ο Αλκης Παρασκευόπουλος στο εργαστήριό του.

 

Αlkiviadis Paraskevopoulos Aviation ArtΑlkiviadis Paraskevopoulos Aviation ArtΑlkiviadis Paraskevopoulos Aviation ArtΑlkiviadis Paraskevopoulos Aviation ArtΑlkiviadis Paraskevopoulos Aviation ArtΑlkiviadis Paraskevopoulos Aviation Art