Fujimi

MiG-21MF, Fujimi 1/72

Το Mikoyan-Gurevich MiG-21 είναι ένα υπερηχητικό μαχητικό αεροσκάφος  που κατασκευάστηκε στη Σοβιετική Ένωση. Υπηρέτησε σε πάνω από 60 χώρες, ενώ σε κάποιες προσφέρει ακόμα τις υπηρεσίες του, αναβαθμισμένο σε αεροσκάφος τρίτης γενιάς  (third-generation jet ). Επίσης κατέχει το ρεκόρ του αεροσκάφους που έχει παραχθεί σε περισσότερες μονάδες από οποιοδήποτε άλλο. Η κατασκευή μας αφορά ένα MiG-21 στα χρώματα της Ιρακινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Το κιτ της Fujimi στην 1/72

MiG-21MF, Fujimi 1/72

A-7H Corsair, Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, Fujimi 1/72

Το Α-7 Corsair ΙΙ είναι αμερικανικής  κατασκευής, μονοθέσιο, μονοκινητήριο, μαχητικό αεροσκάφος κρούσης, μεγάλης εμβέλειας και εντάχθηκε στο οπλοστάσιο της Π.Α. το 1975, αναλαμβάνοντας ρόλους βομβαρδισμού. Στην κατασκευή που ακολουθεί θα σας παρουσιάζουμε ένα A-7H σε κλίμακα 1/72 όπως υπηρετούσε στην 340 Μοίρα «Αλεπού».

Το κιτ της Fujimi

A-7H Corsair, Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, Fujimi 1/72

Porsche Cayman S, Fujimi 1/24

 

Το κίτ είναι της Fujimi, σχετικά απλό στη κατασκευή του, χωρίς πλήρη κινητήρα (περιλαμβάνεται μόνο ότι φαίνεται στο κάτω μέρος) αλλά με αξιόλογο εσωτερικό, πάτωμα και αναρτήσεις.

Στη κατασκευή θα χρησιμοποιηθούν και κάποια βελτιωτικά όπως: μάσκες για τα διαφανή κομμάτια, ένα σετ με PE (Photo-Etched parts) και βαλβίδες για τα ελαστικά.

 

Porsche Cayman S, Fujimi 1/24