Το μυστικό των Εκθέσεων μοντελισμού...

Το μυστικό των Εκθέσεων μοντελισμού...

Με την 36η Εκθεση-Διαγωνισμό της IPMS Eλλάδας πίσω μας, οι εικόνες από τον κόσμο που την επισκέφθηκε ήταν ενθαρρυντικές. Πάρα πολύς κόσμος, νέοι άνθρωποι με ενδιαφέρον για το χόμπυ, πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους, ήρθαν να πάρουν ιδέες και γιατί όχι να μυηθούν στο χόμπυ.

Οι εκθέσεις λειτουργούν όπως ένα βιβλίο ή περιοδικό, συμπληρωματικά με τις παραστάσεις από τις ωραίες βιτρίνες ενός μοντελιστικού καταστήματος ή μιας ωραίας και πλούσιας σε περιεχόμενο ιστοσελίδας. Αλλά έχουν το κύριο πλεονέκτημα της αμεσότητας και της ποικιλίας.

Πουθενά αλλού δεν μπορεί κανείς να δεί από κοντά τόσα πολλά και συχνά πολύ καλά έως εξαιρετικά μοντέλα, να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερωθεί σφαιρικά για κάθε πλευρά του χόμπυ αλλά και να βελτιώσει τις τεχνικές του βλέποντας τα δικά του μοντέλα δίπλα σε αυτά των άλλων μοντελιστών. Οι νεώτεροι μπορούν να μάθουν πολλά πράγματα συζητώντας με τους πιο έμπειρους, αλλά και οι τελευταίοι έχουν τη χαρά να μεταδώσουν την εμπειρία τους και ταυτόχρονα να διαπιστώσουν ποιοί είναι τα ανερχόμενα ταλέντα! Αν μάλιστα καταφέρουν μερικοί να ξεπεράσουν τα γνωστά (και παγκόσμια) παράπονα σχετικά με τις κριτικές επιτροπές και το άγχος αν θα πάρουν βραβείο ή όχι, τότε όλοι αποχωρούν κερδισμένοι, είτε με πολλές, είτε με λίγες ή καθόλου διακρίσεις.

Το χόμπυ μας έχει απεριόριστα πεδία ενδιαφέροντος και από την άποψη αυτή έχει κάτι που θα αρέσει στον καθένα. Δείτε ένα μέρος από τα εκθέματα στα photogallery στη στήλη των ΝΕΩΝ πιο κάτω και αν δεν μπορέσατε να έρθετε στην φετινή έκθεση πάντα υπάρχει η επόμενη και καλύτερη!

Πολλά συγχαρητήρια στην IPMS Ελλάδας για ακόμα μία άψογη διοργάνωση. - Σ.Κ.