34η Πανελλήνια Έκθεση - Διαγωνισμός Μοντελισμού της IPMS Eλλάδας

Τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου όλοι οι μοντελιστικοί δρόμοι οδηγούν στον 34ο ετήσιο διαγωνισμό & έκθεση της IPMS Ελλάδας, στο γνωστό Ολυμπιακό συγκρότημα Χόκεϊ στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα την επισκεφθείτε, πως θα κάνετε προεγγραφή των μοντέλων σας και άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ:

http://www.ipms-hellas.gr/index.php/menucurrentce/menuprokirixicurrentce/item/477-33-2014

Eκτός από εκατοντάδες μοντέλα και διοράματα, θα υπάρχουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μοντελιστικά σεμινάρια & αφιερώματα. Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε εδώ:

http://www.ipms-hellas.gr/index.php/menucurrentce/menuparallilescurrentce

Kαι φυσικά θα υπάρχουν πολλά εμπορικά περίπτερα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να αγοράσετε πληθώρα νέων μοντελιστικών προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 20 καταστήματα/εισαγωγείς/εταιρίες ειδών μοντελισμού. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εξής εταιρίες:

http://www.ipms-hellas.gr/index.php/menucurrentce/menuvendorscurrentce

Στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων τα νέα προϊόντα, κιτ αεροσκαφών και conversion sets της ελληνικής εταιρίας GRand Models στην κλίμακα 1/72, σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη διεθνή παρουσίασή τους στην έκθεση ScaleModelWorld στο Telford!

Eπίσης, για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν υπό κλίμακα όλα τα αεροσκάφη με τα οποία πέταξε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Αεροπορία, από την ίδρυσή της! Μια εκπληκτική δουλειά του Στέφανου Χαραλαμπόπουλου, περίπου 45 μοντέλα σε κλίμακα 1/144 & 1/72.

Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα  μέσω της σελίδας της IPMS στο Facebook:

https://www.facebook.com/ipms.hellas?fref=ts