Hμερολόγια 2021 από την AEROPRINT

Hμερολόγια 2021 από την AEROPRINT

H ΑΕROPRINT είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ειδικεύεται σε αεροπορικά ημερολόγια κάθε είδους, πόστερ/αφίσες, κορνίζες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που θα βρείτε στη σελίδα της στο διαδίκτυο aeroprint.me αλλά και στο Facebook: https://www.facebook.com/aeroprint.shop

Mπορέσαμε να δούμε από κοντά το ημερήσιο επιτραπέζιο ημερολόγιο 2021 με επίκαιρο εξώφυλλο το RAFALE, καθώς και άλλα δύο με σπιράλ, που μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Η ποιότητα είναι εξαιρετική, τόσο σε ποιότητα χαρτιού, όσο και εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, ακρίβειας χρωμάτων, αλλά και την πρακτικότητα χρήσης.

Το επιτραπέζιο βιβλιοδετημένο ημερολόγιο έχει σκληρά εξώφυλλα με πλαστικοποίηση που αντέχει κάθε είδους καταπόνηση. Οι διαστάσεις του είναι 21 εκατοστά ύψος, 15 εκατοστά πλάτος και η ράχη του είναι 2,5 εκατοστά. Για κάθε ημέρα υπάρχει διαθέσιμη μία ολόκληρη σελίδα που περιλαμβάνει και τις Κυριακές (το γράφουμε γιατί δυστυχώς κάποιες εταιρίες θυσιάζουν τα σαββατοκύριακα σε ελάχιστο χώρο προκειμένου να κερδίσουν λίγες σελίδες).

Εκτός από τον προγραμματισμό 2021-23 και λίγες σελίδες για χρήσιμα τηλέφωνα, προσωπικά στοιχεία, εορτολόγια, σημειώσεις στο τέλος, κλπ, όλες οι σελίδες είναι αφιερωμένες στον προγραμματισμό κάθε ημέρας από τις 8πμ ως 9μμ. Δεν υπάρχουν δηλαδή οι άπειροι χάρτες, πρεσβείες και λοιπές μάλλον άχρηστες ή συνήθως ξεπερασμένες διευθύνσεις και τηλέφωνα που βρίσκουμε σε αντίστοιχα ημερολόγια κλέβοντας πολύτιμο χώρο.

Φυσικά υπάρχει ο πρακτικός υφασμάτινος ενσωματωμένος σελιδοδείκτης, ενώ στο κάτω μέρος κάθε σελίδας βρίσκουμε έξτρα χώρο για σημειώσεις και επιγραμματικές ιστορικές πληροφορίες της ημέρας αναφορικά με επετείους.

Σίγουρα ένα από τα πιο πρακτικά ημερολόγια που έχουμε δεί και που αν το επιλέξετε δεν θα το μετανοιώσετε και θα νοιώσετε οργανωμένοι για όλες τις προκλήσεις της χρονιάς!

Τα σπιράλ ημερολόγια που βλέπετε πιο κάτω έχουν κεντρικό θέμα είτε το RAFALE (16 Χ 16 εκατοστά) είτε τα εκπαιδευτικά μας αεροσκάφη T-2 Buckeye, T-6A Texan και το Αermacchi M346 (21 Χ 16 εκατοστά). Το τελευταίο αεροσκάφος αναμένεται σύντομα να αντικαταστήσει το πρώτο. Όλα τα σπιράλ ημερολόγια της Aeroprint μπορούν να χρησιμοποιηθούν flat πάνω στο γραφείο ή να σταθούν όρθια, χάρη στην έξυπνη ενσωματωμένη βάση τους από σκληρό χαρτόνι. Και στις δύο περιπτώσεις είναι δυνατό να βλέπετε ταυτόχρονα το ίδιο θέμα, τόσο εσείς όσο και ο επισκέπτης του γραφείου σας που κάθεται απέναντί σας.

Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και ανάλογες της κορυφαίας ποιότητάς τους αλλά και προσεγμένης αισθητικής τους. Για το λόγο αυτό αποτελούν και ιδανικά δώρα, επιχειρηματικά και μη.

Συνιστώνται ανεπιφύλακτα!

Hμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINTHμερολόγια 2021 από την AEROPRINT